Skal du ut og fly med barn?Les om våre produkter her:

 

(Vi har flere produkter vi vurderer og ta inn i vårt sortiment. Har DU et produkt du gjerne skulle hatt for reisen, men ikke finner her? Gi oss gjerne tips på christina@barnombord.no. Vi har også vårt eget produkt, en patentsøkt barneseng for fly for barn opp til ca 3 år, som vi håper å kunne tilby dere etterhvert :-) )

 

 

Stokke PramPack - BESTILL HER               

 

PramPack er en unik trillebag designet for beskyttelse av barnevogner under transport. Passer nesten alle typer vogner, og kan rulles sammen når den ikke er i bruk. PramPack anbefales av flyselskaper. Norwegian og SAS anbefaler og godkjenner PramPack som godkjent barnevognemballasje. PramPack gir god beskyttelse og er svært hensiktsmessig å håndtere på reiser.

 

                                        

 

 

Stokke Prampack passer de aller fleste vogner, og det kan du sjekke ved å klikke på barnevognen.

 

  

 

Stokke Prampack er enkel å bruke, men om det er første gangen man bruker den, anbefales det å skrive ut en bruksanvisning.

 

BRUKSANVISNING

 

BRUKSANVISNING - MOBILVERSJON

 

                                                        

 

 

 

 

CARES, Child Aviation Restraint System - BESTILL HER

 

 

Dette er et belte som på det sterkeste blir anbefalt av både flyselskaper og myndigheter. De anbefaler at barn under 20 kg sitter i bilstol godkjent for fly eller et godkjent CRS (Child Restraint System), som CARES er. CARES er designet for barn mellom 10-20 kilo, og opp til 100cm. (Den kan også brukes av større barn, opptil 150cm, men dette krever spesielll tillatelse.) CARES oppfyller luftfartens strenge sertifiseringskrav for bruk under avgang og landing.

 

Barn under 2 år trenger ikke eget sete. Dette er det selvfølgelig mange som setter pris på, da det kutter reisekostnadene. Man kan hos de fleste flyselskaper imidlertid kjøpe eget sete til spedbarn, noe som er det sikreste og mest komfortable. Barn under 2 år som har eget sete, må sitte i en godkjent bilstol eller et godkjent CRS, slik som CARES. Alternativt må det sitte på fanget til en voksen. Barn over 2 år skal sitte i eget sete, og også her gjelder anbefalingen om godkjent bilstol eller CRS / CARES.

 

NB: Ikke alle flyvertinner/verter er opplært i bruken av CARES, selv om beltet er anbefalt ombord. Vi anbefaler dere derfor å lese disse enkle anvisningene før reisen. (En forenklet versjon av denne kommer også på mail ved bestilling.)

 

Noen fordeler med CARES:

 

-Fullverdig erstatning for bilstol ombord i fly.

-Kommer i en liten pose, veier 500 gram, og får lett plass i vesken.

-Meget enkel å bruke. Anvisning følger med.

-Barnet sitter godt spent fast, og vil derfor sitte mer i ro, på lik linje med en bilstol.

-Sikkerhet og beskyttelse ved en eventuell ulykke.

 

Les mer om CARES her:

 

http://www.kidsflysafe.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FlyeBaby, barneseng for små barn UTEN eget sete - BESTILL HER

 

 

                 

 

FlyeBaby er en patentbeskyttet barneseng for fly, som er designet på prinsippene til en

hengekøye. Det er en komfortabel og trygg seng under flyreisen, og tillater ansikt-til-ansikt

kontakt med foreldre. Samtidig gir den deg muligheten til å ha begge hendene fri, noe som kan være befriende på en lang flyreise. FlyeBaby kan også konvertere de fleste stoler til en barnestol, noe som er

meget praktisk på flyplasser, restauranter, hoteller osv..

 

FlyeBaby veier kun 400gram og kommer i en hendig liten pose som enkelt får plass i stellebagen

eller vesken. Den er designet i USA av en mor og en bestefar med sikkerhet og komfort som

fokus. FlyeBaby er ikke ment for bruk under avgang og landing, men kan trygt brukes på cruise.

 

For bruk som seng i fly, er maksvekten 11.4kg (25lbs). Når det gjelder makslengde på barnet for bruk i fly, er det flere faktorer som spiller inn. Som f.eks avstanden mellom setene og størrelsen på mor/far. For noen kan den fint brukes opp til over 1,5 års-alder, mens andre mener den blir for liten tidligere. Et godt tips er å be personen som eventuelt sitter på setet foran om han/hun kan ta opp seteryggen. Det vil gi mer plass til FlyeBaby'en. Les gjerne igjennom FAQ, besvart fra kvinnen bak dette geniale produktet. For bruk som "barnestol" er det ingen spesifikke vektbegrensninger eller høydebegrensninger.

 

•Ett produkt, flere bruksområder

•Komfortabelt sete/seng for barnet

•Perfekt for reiser, samt i hjemmet

•Fempunkts-sele holder barnet trygt festet

•Passer de fleste spisestoler

•Kan vaskes i maskin

 

 

Les spørsmål og svar om FlyeBaby fra kvinnen som har designet dette produktet. (Klikk på bildet under til venstre. Under til høyre finner du en forenklet bruksanvisning på norsk.)

 

       

 

 

GoGo Kidz Travelmate - BESTILL HER

 

 

Som først ut i Europa har vi gleden av å introdusere en meget smart sak som har blitt kjempepopulær i USA. GoGo Kidz Travelmate er en liten og hendig sammenleggbar trille, som du setter bilstolen oppi.

 

For dere som har planlagt å ta med bilstolen ombord i flyet,er dette en uunnværlig sak. Sett bilstolen oppå trillen, stropp den fast, og sett pjokken oppi. Så er det bare å sette kursen mot gate! Når du kommer inn i flyet, legger du Travelmate'n i hattehyllen under flyturen. Enkelt og greit.

 

Den er også et "must-have" å ha liggende i bagasjerommet i bilen, som for eksempel når man skal en tur på kjøpesenteret :-)

 

HER finner du en liste over de fleste kompatible bilstoler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se kort video om GoGo Kidz Travelmate her:

 

 

 

 

 

 

SitSac - den smarte ryggsekken for sikre reiser - BESTILL HER

 

 

SitSac er en svensk-utviklet, unik ryggsekk for barn mellom 4 -12 år, med en integrert ECE-godkjent bilpute. Med SitSac kan barnen enkelt ta med sin egen bilpute der den behøves: for å kjøre sikkert med venner eller med mormor, på bussreisen med skolen eller idrettsklubben, i leiebil på ferie mm. SitSac kan også brukes for å komme opp og se bedre på kino og restaurant. For mer produktfakta, se nedenfor.

SitSac er perfekt på utlandsreisen, da mange foreldre uroer seg for om det finnes sikkerhetsutstyr i leiebilen, turistbussen eller taxien. SitSac kan taes med som håndbagasje i flyet (med saker for reisen inne i ryggsekken) og senere brukes som bilpute i leiebilen. Familien sparer penger ved å slippe å betale ekstra bagasjeavgift for bilstolen eller leie bilstol når man kommer fram til destinasjonen. Dessuten har man en praktisk sittepute for barnet når familien går på restaurant.

 Barnets sikkerhet i fokus 

 

Bilpute eller -stol behøves for å beskytte indre organer til barnets skjelett har vokst ferdig i 
10-12 årsalderen. De nylig innskjerpede EU-reglene for barns trafikksikkerhet innebærer at alle barn må bruke ekstra sikkerhetsutstyr som fører bilbeltet korrekt, til de er 135 cm lange. 

SitSac er et flott komplement til andre bilstoler. Bilstoler med rygg finnes ofte i familiens bil, men er tungvint å drasse med seg i mange situasjoner. Med SitSac blir det enklere å forsikre seg om at barnet sitter sikkert også når de kjører med andre biler. 

SitSac har blitt kollisjonstestet på VTI, "väg- och transportforskningsinstitutet i Linköping", og er godkjent i henhold til ECE-standarden: 44.04, Universal, 15-36 kg. 


  

Produktinformasjon SitSac

 

-Testet og godkjent ifølge ECE R 44-04.
-Lett for barn å ”gjøre om” til beltepute.
-Reflekser som synes fra alle kanter.
-Beskyttet lomme under setet for A4 format (se bilde t.h.) Justerbare remmer for barn og  voksne.

-Rommer ca 14 liter.
-Veier ca 1,7 kg.
-Avtagbar sittepute.
-Patent-, design- og varemerkebeskyttet.


 

Kan taes med som håndbagasje på fly, måler 23x40x38 cm.
 
Se full produktinformasjonsvideo om SitSac under:
 

 

 

 

 

Piggyback Rider - BESTILL HER

 

Trendsetteren med liten vekt som du kan ta med deg overalt! Piggyback Rider er en ny type bæremeis med en lett aluminiumsskinne som barnet kan stå på. I vognen, ut av vognen, løft meg opp, sett med ned. Vi har alle hatt utfordringer med barn som kan, men ikke vil gå. Det er fortsatt langt igjen og gå og tempoet begynner å gå nedover. Hvordan skal du komme deg fra A til B? Glem alt som har med tunge og uregjerlige vogner og gjøre, sett vognen igjen hjemme!

 

 

 

Med en vekt på kun 960 gram og med en størrelse lik et sammenrullet håndkle, er Piggyback Rider den første og eneste bæremeisen for barn som lar deg bære et barn på opptil 27,2 kg (60 lbs) på en komfortabel måte, på ryggen. Med utgangspunkt i en vanlig ryggsekk med polstrede stropper, har Piggyback Rider også en fot-støtte som barnet ditt kan stå på. Den har også integrerte håndtak som barnet kan holde i, samt en sikkerhetssele for å sikre barnet ditt.

Du bærer barnet på en behagelig måte på ryggen, hendene dine er fri og du kan spasere i en mer naturlig og oppreist posisjon med belastning på kjerne-muskulaturen. Piggyback Rider vil enkelt få deg til målet og lenger! På en enklere måte, kan du bære barnet ditt lenger.

Med Piggyback Rider er du ikke avhengig av barnevogn-ramper samt problemer som kan oppstår i store folkemengder. Barnet vil ha panoramautsikt fra der det står, og du vil ha din egen «styrmann» til å peke ut veien.

Eldre barn (2,5 - 7 år) elsker å komme opp i høyden, hvile bena og ikke minst at man kan dele denne opplevelsen med sine foreldre. Piggyback Rider har ubegrensede bruksområder, og kan brukes like enkelt sommer som vinter, enten det er på tur i skogen, shopping, gå tur, hente i barnehagen, fornøyelsesparker, flyplasser og hvor enn du måtte ønske å gå. Ikke minst er den praktisk når du skal komme deg fra A til B, men den er også med på å bygge tettere relasjoner til den som bærer barnet, man deler opplevelsene på en helt annen måte enn tidligere da man er så nært barnet. Enkelheten og den lette måten å bære et barn på med Piggyback Rider, gjør den til en revolusjon innen bæremeiser.

PERFEKT PÅ FERIETUREN, OG IKKE MINST PÅ FLYPLASSEN MED STORE AVSTANDER OG FOLKEMENGDER.

 

 

INSTRUKSJONSVIDEO - JUSTERING AV PIGGYBACK RIDER

 

INSTRUKSJONSVIDEO - FESTE BARNESIKRING

 

INSTRUKSJONSVIDEO - GÅ AV PIGGYBACK RIDER

 

  

Piggyback Rider

  • Enkelt og unisex design
  • Onesize, justeres etter ditt behov
  • På størrelse med et sammenrullet håndkle, får lett plass i håndbagasjen
  • Veier mindre enn 1 kg (960 g)
  • Integrert komfort og sikkerhet
  • 4 håndtak for barnets sikkerhet
  • Vid fot-støtte for stabilitet
  • Sikkerhetsele til barnet som festes til den voksne
  • Polstrede seler over skuldrene med justerbar stropp over brystet

 

 

 

BarnOmbord AS / Org.nr: 997 280 830 MVA

www.barnombord.no